COLOR FRESH CREATE

#MERMAIDBLUE

COLOR FRESH CREATE

#MERMAIDBLUE

 

- VIDEO TUTORIAL -

- KROK ZA KROKEM -


MODELKA PŘED

RECEPTURA

A) 60 G BLONDOR SOFT BLONDE CREAM  +
90 G 9% WELLOXON PERFECT DEVELOPER
B) 60 G BLONDOR SOFT BLONDE CREAM  +
90 G 6% WELLOXON PERFECT DEVELOPER
*PLUS WELLAPLEX N°1 BOND MAKER  6 ML PER 30 G OF BLONDOR + WELLOXON PERFECT

ZESVĚTLOVÁNÍ

KROK 1

Naneseme recepturu A na středy a délky, přičemž u kořene ponecháme 2,5cm přírodních vlasů. Recepturu B naneseme na přírodní odrost. Poté opláchneme a naneseme WELLA PLEX N°2 - Bond Stabilizer, poté šampon FUSION a BLONDOR Seal & Care.

KROK 2

Vytvoříme celkem 7 sekcí pomocí nepravidelných zig zag pěšinek. Začneme od středu čela k oblasti zátylku, opakujeme stejný postup na opačné straně a pracujeme rovnoběžně s předchozí sekcí, šířkou přibližně 2,5 cm. Dokončíme poslední část střední korunky a vytvoříme celkem 7 sekcí.
 


PŘED

RECEPTURA

C) 50 G FUTURE YELLOW + 20 G PURE VIOLET
(TO CREATE A SMOKEY VIOLET)
D) SUPER PETROL PURE
E) 50 G TOMORROW CLEAR + 10 G NEW BLUE

BARVA

KROK 1

Začínáme na zátylku, uvolňujeme diagonální sekce 1 a 2 (dle obrázku) a nanášíme recepturu C  ke kořínkům cca 7,5 cm po délce kde se receptura D sloučí s recepturou C. Recepturu E naneseme do konců a promneme. Na sekce 3 a 4 naneseme recepturu C od kořínků až po konce. 

KROK 2

Pro sekce 5 a 6, následuje zvýraznění oblasti očí, technikou volné ruky naneseme recepturu E, opakujeme na druhé straně. 

KROK 3

Naneseme receptru C  na poslední zbývající část, jakmile jsou všechny sekce nabarveny, ponecháme vyvýjecí dobu 20 minut.  

STYLING

KROK 1

Aplikujeme EIMI Thermal Image a EIMI Natural Volume, poté vlasy jemně osušíme. Rozdělíme vlasy tak jak přirozeně spadnou a smotáme je do dvou drdolů. 

KROK 2

Dovolíme vlasům ponechat si tvar ještě dříve než drdoly rozpustíme. 

KROK 3

Aplikujeme EIMI Mystify Me Light spray na vlasy pro tuživost a držení tvaru účesu.


 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí